Flip Out, det populære legeland i Rosengårdcentret, Odense, er stolte af at kunne annoncere deres første Handicapevent i Danmark, arrangeret i tæt samarbejde med Butikschef, Marie Terkelsen og Eventkoordinator/Ildsjælen David Lind Nordby. De glæder sig til at byde velkommen til en dag fyldt med spænding, sjov og underholdning for mennesker med handicap og deres familier.

Arrangementet vil være spækket med aktiviteter for alle aldre! Der vil være besøg af en tryllekunstner, der leverer fortryllende tricks og et festligt danseshow, der vil få alle til at danse med. Vi har også planlagt en omgang spændende Banko og selveste julemanden vil lægge vejen forbi for at sprede julestemning og tage imod børnenes juleønsker.

Som en ekstra overraskelse vil Flip Outs egen maskot, Ninjaen, være til stede for at sikre, at alle vores gæster får en fantastisk oplevelse. Og for Star Wars-fans vil der være noget helt særligt i vente – vi får nemlig også besøg af Danish Garrison 501st Legion, der er klar til at tage billeder og hilse på vores gæster.

“Vi er meget glade for at kunne støtte op om et event som dette, der giver mennesker med handicap muligheden for at få en sjov og mindeværdig dag i vores legeland,” udtaler Marie Terkelsen, Butikschef hos Flip Out Odense.

Flip Out og David Lind Nordby ser frem til at byde velkommen til en dag fyldt med glæde, fællesskab og nye oplevelser.
Kom og vær med til at skabe uforglemmelige minder i Rosengårdcentret!

Vi glæder os til at se jer til denne særlige dag i Flip Out Odense!

Bemærk! For personer med fysisk eller psykisk handicap, deres ledsagere og nære familie.

Dato: 21. oktober 2024

Tidspunkt: kl. 14-19.

Tilmelding: https://gratisarrangementer.nemtilmeld.dk/12/