Der er gode restauranter, og så er der gode restauranter med en fabelagtig udsigt. Med udsigt over golfbanen og Odenses skyline hører Odense Eventyr Golf restaurant til den sidstnævnte kategori.

Fejlagtigt er der en del der tænker, at de restauranter, der normalt ligger ved golfbanerne rundt omkring i det ganske land, er en del af golfklubben. Naturligvis samles det golfspillende folkefærd både før og efter de 18 huller i restauranten, og sådan er det også restauranten ved Odense Eventyr Golf: Er du nybegynder, som træner på Driving Range, en ambitiøs amatør, som skal bruge en formiddag på 18-hullersbanen, eller er du en elitespiller, som den odenseanske klub har mange af, så er Odense Eventyr Golf restaurant stedet hvor man mødes.

Men Odense Eventyr Golf Restaurant besøges af mange andre end golfentusiaster. Ligesom restauranten leverer takeaway, ikke mindst smørrebrød, til kræsne kunder i hele Odense.

Skulle besøget i restauranten med udsigt til golfbanen have givet dig mod på at prøve golfspillets velsignelser, kan det nemt arrangeres!

Kontakt

Odense Eventyr Golf Restaurant 
Falen 227
5250 Odense SV
65652010
eventyrgolfrestaurant@falen227.dk

Foto: Odense Eventyr Golf