Skønt Danmark i 2021 var lukket ned af regeringen på grund af corona, holdt indbrudstyvene ikke helt fri. Der blev anmeldt op mod 15.000 indbrud i danske boliger, selvom mange af os var tvunget til at arbejde hjemme eller blive hjemme om aftenen, fordi alt var lukket. De største danske byer ligger som regel øverst i indbrudsstatistikken, og dette år, for mange et annus horribilis, var Odense nr. 3.

15.000 er mange indbrud, men tallet er faktisk faldet markant – og det er ikke kun pga. af tre år med coronarestriktioner. For danskerne er generelt blevet bedre til at forebygge indbrud, og de får hjælp af en række kompetente virksomheder, som er eksperter i sikring.

EM Sikring i Nyborg er en af disse virksomheder. De servicerer både privat- og erhvervskunder på hele Fyn, ikke mindst i Odense, hvor både parcelhuse og højhuse bliver udstyret med den nyeste sikringsteknologi.

EM Sikring blev skabt i maj 2022, hvor Nygaard Systems og MS Cam slog sig sammen. EM Sikring er således opkaldt efter indehaverne Erik Nygaard og Michael Skree, begge sikringsteknikere. Tilsammen har de 40 års erfaring i faget og er kendt på hele Fyn for deres ekspertise og punktlighed.

Firmaet kultiverer nye spændende måder at tænke sikkerhed på, både erhverv og hos private – og til konkurrencedygtige priser.

”Vores vigtigste fokus er vores kunder. Vi sørger altid for at være nærværende i vores arbejde, så du som kunde trygt kan stole på solide løsninger, som lever op til dine forventninger,” siger Michael Skree.

”Vi udfører alle former for sikringsarbejde, og giver næsten altid prismatch på alarm og prismatch – 10% på videoovervågning,” tilføjer Erik Nygaard.

Kontakt EM Sikring for et uforpligtende tilbud på din sikringsopgave.

Kontakt

EM Sikring ApS
Lamdrupvej 1
5800 Nyborg
60473900
info@emsikring.dk

Foto: EM Sikring