Til august og september står 108 nye lejeboliger klar i Odense-bydelen Gartnerbyen. Lørdag den 9/4 og søndag den 10/4 kan man få det første smugkig på de nye boliger, når VG Bolig inviterer til åbent hus.

Det skyder op med nye boliger i Odenses Gartnerbyen, og til august og september står yderligere 108 lejeboliger klar lige ved siden af bydelens centrale park, Gartnerparken.

De første prøvelejligheder er nu klar, og i den forbindelse inviterer VG Bolig til åbent hus i førstkommende weekend, hvor man får muligheden for at opleve de nye boliger. Det foregår lørdag den 9. april og søndag den 10. april.

Henvender sig bredt

De 108 lejligheder er fordelt på fire etageejendomme med fire eller fem etager. Der er tale om to- og treværelses lejligheder på 50-74 m2. Den månedlige husleje vil ligge fra 5.950 kroner for en toværelses og fra 6.950 kroner for en treværelses.

“Der er tale om nogle rigtigt gode boliger med en meget attraktiv beliggenhed. Ikke mindst fordi der kommer et letbanestop få hundrede meter fra Gartnerbyen. Samtidig er lejlighederne godt indrettet og delevenlige, hvilket gør dem oplagte til eksempelvis studerende,” siger Thomas Friis Sørensen fra VG Bolig.

Man får tilsendt en invitation til åbent hus ved at skrive sig på interesselisten. Når man modtager invitationen, skal man huske at tilmelde sig selve åbent hus: https://vgbolig.dk/nye-boliger/gartnerbyen-odense

Gartnerbyen er et af Odenses største byudviklingsprojekter nogensinde. Fuldt udbygget vil bydelen brede sig over cirka 140.000 m2 og huse godt 3.000 beboere.