Selvom kvalitet og pris ofte følges ad, er vinkøb for mange lidt af en jungle. Betaler jeg mere for navnet end vinen? Er det nu den rigtige årgang? Hvilken mad passer den til? Heldigvis er der mennesker, der ved så meget om vin, at de ved hvad du skal servere til din bøf, hvilken vin der passer til en sommerfest, og hvor man får vine af højeste kvalitet til en yderst overkommelig pris.

Hands on Wines, som har sin base i Odense, har specialiseret sig i vine fra europæiske lande, hvor naturen har sørget for, at der kan dyrkes formidabel vin. Firmaets mission er at sælge vine fra små leverandører, der producerer økologisk eller bæredygtigt, til en pris hvor de fleste kan være med.

En ærlig vinhandel
Vinhylderne i supermarkedet bugner af mange forskellige vinmærker med lige så mange forskellige priser, og som almindelig forbruger er man her på gyngende grund. Hos Hands on Wines har de en helt anden tilgang til den vin de sælger. Kendskabet til vinene er ofte oparbejdet gennem mange rejser fra vindistrikt til vindistrikt, og køber man vin hos en, som virkelig har forstand på varerne, kan selve indkøbet være en lige så positiv oplevelse, som det bliver når man sidenhen skal nyde vinen.

Hos Hands on Wines finder du vine fyldt med smagfuld charme og lokal karakter, som man typisk finder i mindre produktioner.

Følg Hands on Wines på Facebook og Instagram