Kom til fire dage med cirkus, musik, mad, film og fest på Byens Ø fra 14.-17. juni. Det er muligt at købe partoutbillet til alle fire dage samt endagsbilletter. Men hold dig til: sidste gang der var DYNAMO CIRCUS FESTIVAL endte billetterne med at blive revet væk, og mange måtte skrives på venteliste, så vent ikke for længe…

Er du klar til fire dage med state-of-the-art samtidscirkus, musik, mad, fester og talks? Så kan du allerede nu begynde at tælle ned til DYNAMO CIRCUS FESTIVAL 2023, der bringer det vildeste, skæveste og sjoveste cirkus fra Danmark og udlandet til Odense havn. Og skal du være med, skal du ikke sidde på hænderne for længe.

Det er muligt at købe partoutbillet til festivalen eller en-dagsbillet til onsdag, torsdag, fredag eller lørdag – Køb din billet her allerede i dag.

ODENSE ER DANMARKS CIRKUS METROPOL
Navnene på de optrædende på dette års DYNAMO CIRCUS FESTIVAL er på plads, og billetsalget er skudt i gang. Programmet byder på underholdende og banebrydende samtidscirkus for både, børn unge og voksne med artister fra ind- og udland.

Festivalleder, Gry Lambertsen, fortæller:

“DYNAMO CIRCUS FESTIVAL er en fest for hele byen, og vi er flyvende humør over de mange fantastiske kunstnere, vi kan vise på dette års festival. Odense har for længst markeret sig som en metropol for moderne cirkus, og både i Danmark og internationalt spejder man DYNAMO når man skal se hvilken vej cirkus bevæger sig. Vi er pavestolte af at se, at arbejdet bærer frugt. Er man i tvivl, så kom og se med, når artister fra hele verden gør os selskab her i Odense.

Vi er et hus for produktion, hvor flere hundrede artister hvert år kommer og arbejder som led i skabelsen af deres forestillinger. Det giver os en unik mulighed for at se hvilken vej kunsten bevæger sig. og det skal komme publikum til gode. På dette års festival har vi håndplukket en række artister, hvis arbejde vi har fulgt og som vi ser frem til at dele med publikum. Nogle har været i Odense og arbejde hos os før, nogle har optrådt her tidligere og nogle skal for første gang besøge DYNAMO.”

PÅ DYNAMO CIRCUS FESTIVAL 2023 KAN DU BLA. OPLEVE:

Collectif Malunés (BE/FR) 

Los Putos Makinas (ES/DE/U//BR) 

Kaaos Kaamos (SV, NCL, IL, DE, AR, BE) 

Gustaf Rosell, Mikkel Hobitz & Sarah Lett (SE/DK/CA) 

Dan Le Man (AU) 

CirkusPerspektiv / Marie-Andrée Robitaille (SE/CA) 

Karavan and LUR (SE/DK)

Luuk Brantjes (NE)

PROGRAMMET OFFENTLIGGØRES LØBENDE PÅ DYNAMOS HJEMMESIDE, SAMT SOCIALE MEDIER. HOLD ØJE MED:

www.dynamocircusfestival.dk

www.facebook.com/dynamoworkspace

www.instagram.com/dynamo_workspace

Foto: Dynamo