CBRE Intego sætter nyt ledelseshold på Fyn og jagter 20 nye medarbejdere Uudnyttet potentiale, stor efterspørgsel på elbilinfrastruktur og afledte effekter af et nyt ejerskab er blandt årsagerne til, at den tekniske servicepartner CBRE Intego nu for alvor skruer op for vækstambitionerne på Fyn.

Flere års stabil udvikling på Fyn skal erstattes af vækst. Det er ambitionen for CBRE Intego, der leverer tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur i hele landet, og som har en stor afdeling i Odense, der i dag tæller godt 60 medarbejdere. Væksten skal bygges op omkring et udvidet servicelederhold, der vokser fra 3 til 5, en ny salgschef samt den nytiltrådte afdelingschef Henrik Rolsted. – Vi ser et stort uudnyttet potentiale på Fyn, der særligt er koncentreret om øens stærke industrivirksomheder og den fortsatte udrulning af ladestandere til elbiler.

Vi tror på, at vi med de nye tilføjelser til servicelederholdet og den nye afdelingschef kan udvide vores tilstedeværelse i området ganske betragteligt, og derfor forventer vi også, at vi skal ansætte hele 20 nye medarbejdere på Fyn i løbet af 2022, siger direktør i CBRE Intego Lars Schjødt. En del af væksten skal ifølge Lars Schjødt komme som afledt effekt af et stadigt tættere samarbejde med CBRE Integos ejere CBRE, der opkøbte det daværende Intego i første halvår af 2021. – CBRE er verdens største udbyder af komplette løsninger inden for facility management og strategisk ejendomsrådgivning, og virksomheden samarbejder med mange store industrivirksomheder blandt andet på Fyn. Vi ser et stort potentiale i at bidrage til de samarbejder med vores stærke tekniske kompetencer til glæde for kunderne, der nu kan samle endnu flere af deres drift- og servicebehov ét sted, siger Lars Schjødt. Ny chef retter fokus mod Lindø og Lolland Det primære ansvar for realiseringen af de store ambitioner har CBRE Intego valgt at placere ved en lokal og yderst erfaren profil.

Henrik Rolsted, 54 år, har været en del af i installationsbranchen i 25 år og kommer senest fra en stilling som regionschef i en landsdækkende teknikvirksomhed, og selvom han forsat er ny i stillingen som afdelingschef hos CBRE Intego, er de første centrale indsatsområder for virksomhedens udvikling på Fyn allerede på plads. – Konkret vil vi blandt andet gerne spille en endnu større rolle på Lindø, hvor vi i forvejen har samarbejder med en række virksomheder, og hvor vi desuden har en mindre satellitafdeling. Industriparken på Lindø udvikler sig hurtigt og tiltrækker løbende nye virksomheder, og derfor bliver det et vigtigt indsatsområde for os at opbygge en endnu stærkere tilstedeværelse i området, siger Henrik Rolsted. Som afdelingschef i CBRE Intego Odense er Henrik Rolsted også ansvarlig for virksomhedens afdeling i Nakskov, der dækker aktiviteter på Lolland, som ligeledes er udset som et område med stort potentiale for CBRE Intego, forklarer Henrik Rolsted: – Femern-projektet kommer til at genere en masse aktivitet på Lolland over de kommende år, og det er naturligvis interessant for os at kigge på, hvordan vi kan understøtte det arbejde via vores brede kompetencepalette. Samtidig vil vi – ligesom det er ambitionen på Fyn – gerne udbygge vores eksisterende aftaler og samarbejder med virksomheder i området ved at bringe endnu flere af vores kompetencer i spil hos kunderne.

Det kunne eksempelvis være inden for mekanik, automation, lovpligtige eftersyn eller brand og sikring.