Har du en god idé, der bare må laves til en kortfilm? Så skynd dig at skrive den ned og sende den af sted til Danmarks største og bedste pitching-konkurrence for kortfilmsideer.

For 13. år i træk præsenterer Odense International Film Festival konkurrencen Pitch Me Baby i samarbejde med Danske Filminstruktører og Danske Dramatikere.

“Det er en øvelse i at finde ind til kernen af din fortælling, give den en unik stemme og lade et publikum mærke dig igennem fortællingen – et værktøj, som virkelig er til gavn for den kreative udvikling. Det var for mig den rette støtte og motivation for at kunne gå videre med at skabe filmen.”, fortæller Darshika Karunahara, vinder af 1. præmien til Picth Me Baby 2019. Hun havde filmen “First Night” med i den danske konkurrence på OFF21.

Vinder af 1. præmien til Pitch Me Baby i 2021, Andreas Roland Jensen. Foto: Line Svindt

Pitch Me Baby er konkurrencen, hvor de to bedste kortfilmsideer bliver fundet og præmieret med arbejdslegater for i alt 50.000 kr. Er din idé blandt de otte bedste, skal du pitche den live foran en jury med kompetente kræfter fra filmbranchen og ikke mindst et engageret publikum. På fem minutter skal du overbevise juryen om, at netop din idé fortjener et solidt skulderklap og et skub i retning af at blive kortfilmsvirkelighed. Det bliver intenst, men også sjovt!

Jury til Pitch Me Baby til OFF21. Foto: Line Svindt

Konkurrencen afholdes under OFF22, hvor de bedste indsendte kortfilmsideer får lov til at dyste live.

Vi modtager ideer fra såvel erfarne filmskabere, primært instruktører, manuskriptforfattere og skuespillere, som helt nye og uprøvede talenter. Alle bidrag er velkomne. Gennemsnitligt modtager vi omkring 100 ideer til kortfilm indenfor alle genrer.

Frist for tilmelding til Pitch Me Baby er d. 30. juni kl. 12. Indsendte bidrag får svar senest d.12. juli 2022 Konkurrencen finder sted torsdag d. 1. september 2022 1. præmie: 35.000 kr. 2. præmie: 15.000 kr. Du kan læse mere, og tilmelde dig HER

Er din idé allerede en færdig kortfilm, kan du indtil 1. april sende den ind til OFF21 HER

Vedhæftede filer

Vinder af Pitch Me Baby OFF21, Andreas Roland Jensen. Foto: Line Svindt

Pitch Me Baby Jury OFF21. Foto: Line Svindt

OFF – Odense International Film Festival