Debutanterne fra DHV Odense kæmper med om volleyball Pokalmedaljer i Aarhus.

Holte IF og DHV Odense i kamp tidligere på sæsonen. Nu mødes de to hold igen i semifinalen i Pokalturneringen.

Efter et års corona-fravær vender den prestigefyldte FINAL4 begivenhed i Volleyball Danmarks Pokalturnering stærkt tilbage til Aarhus, hvor landets allerbedste volleyballhold mødes i weekenden den 4.-5. februar for at dyste om hæder, medaljer og naturligvis den helt store pokal. Med i feltet er DHV Odenses volleyligakvinder, som for første gang i klubbens historie skal kæmpe med om medaljerne i Pokalturneringen.

Fredag den 04. februar bliver dørene til Ceres Park Hal 1 åbnet op til en vaskeægte volleyballfest. Det er nemlig blevet afgørelsens time i Volleyball Danmarks Pokalturnering, hvor fire herrehold og fire kvindehold i løbet af to dage skal udkæmpe de afgørende bolde som fordeler medaljerne og ikke mindst den prestigefyldte titel som Pokalmester 2022.

Hele arrangementet går under titlen FINAL4, og DHV Odense starter jagten på pokalmedaljer fredag den 04. februar kl. 13:00, hvor de møder Volleyligaens tophold og forsvarende Pokalmestre, Holte IF.

– “Vi er naturligvis virkelig glade for at have kvalificeret os, og vi glæder os meget til kampene. Vi håber, at vi i begge kampe formår at spille op til vores bedste, og at vi kan nyde det. Vi tænker, at det er en fordel for os, at vi er ‘underdogs’. Vi kan spille frit, satse og spille vores chance – også selv om den er lille”, udtaler cheftræner Marieke Stein Brinck og fortsætter,

-” Vi har på forskellige måder øvet os i at spille under pres, men det er naturligvis ikke det samme som at stå der i kampen. Pigerne vil helt sikkert mærke spændingen og jeg gætter på, at det både kan medføre nogle ekstra fejl men forhåbentlig også noget af vores virkelig gode spil. Nu er vi endelig sammenspillede. Vi har en bred trup med mange dygtige piger, og når vi spiller godt, er vi gode!” afslutter hun.

INFO

FINAL4 – Pokalturnering, volleyball

04.-05. februar 2022 – Ceres Park, Hal 1

Program: semifinaler spilles fredag fra 13:00, finaler spilles lørdag kl. 12:30 og 15:00

Se program og info: Facebookbegivenhed 

Køb billetter her. 

Foto: Kim Leerskov