De fleste af os ville ikke vide hvad vi skulle gøre uden en bil. Den transporterer os komfortabelt til og fra arbejde og vores børn til skole og sport. Når den ikke virker, er der krisestemning. Så er det godt at der findes autoværksteder, som hurtigt kan hjælpe dig ud på vejen igen, og mens de reparerer og servicerer din bil, stiller de en lånebil til rådighed, så hverdagen kan fungere.

N.J. Auto i Odense har taget sig godt af biler siden 1994, hvor Niels Jørgen startede sit værksted på Stenløse Bygade 14. Efter 10 år flyttede de til større lokaler på Kratholmvej 39. I 2012 skiftede firmaet navn til N.J. Auto, og sønnen Steffen Jørgensen kom med som medejer og mekaniker.

Før han fik foden under eget bord, havde Niels Jørgen været driftsleder ved Orluff Automobiler i Odense og drevet bl.a. en Subaru og Daihatsu forretning i 1970’erne. Steffen har stået i lære hos Karvil Biler Citroen Odense og siden fået erfaring fra flere værksteder på Fyn, inden han trådte til for at hjælpe sin far i N. J. Auto. Niels Jørgen og Steffen er begge erfarne automekanikere med stor passion for biler. Ved siden af værkstedet, driver de deres eget motorsportshold: N.J. Motorsport.

På værkstedet i Odense vil du og din bil således blive modtaget af yderst kompetent personale, der alle er certificeret til at levere service, reparationer og eftersyn på din bil. Og det uanset bilmærke, model og årgang. De tilbyder også service på el- og hybridbiler… og classic cars. Niels Jørgen har nemlig altid elsket gamle biler og sætter en ære i at yde sit bedste. Om det er et simpelt olieskift eller en hovedrenovering af motoren, kan du trygt sende din klassiker hen til N.J. Auto.

Mangler du et nyt sæt dæk med alufælge har N. J. Auto et dækcenter der kan hjælpe med dette. De kan også montere en bilvarmer, så du om vinteren kan sætte dig ind i en dejlig varm bil og ikke skal starte dagen med at skrabe is af ruderne.

Alt hvad både nye og gamle biler kræver, kan værkstedet i Odense levere. Du er altid velkommen til at kontakte dem for et uforpligtende tilbud.

Kontakt

N.J. Auto ApS
Kratholmvej 39
5260 Odense
65920254
steffen@njauto.dk