Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FUGL

marts 2 - marts 26

Fyns Grafiske Værksted viser i marts særudstillingen FUGL:

Arternes oprindelse og udvikling har altid været et af de emner der er omfattet af en grafikers nysgerrighed. Vi er nu kommet til fuglene. Den kunstneriske inspiration kan spores både til Ikaros-myten og Ellehammers forsøg på at flyve.

Fugle er er tobenede hvirveldyr der til dels lever på land, de lægger af og til æg, og har næb og fjer (dog ikke udenpå æggene). Fugle kan flyve, det menes at være pga. fjerene. Fugle findes over hele jorden, i alle typer miljø. Den mindste fugl er en kolibri på 5 cm og den største er en struds på 2.70 meter, men den kan ikke flyve. Fuglene udviklede sig fra dinosaurerne for ca. 150-200 millioner år siden, de er den eneste overlevende art fra den tid. Flere fuglearter kan benytte værktøj og overlevere viden til næste generation. Fugle er sociale væsener, de kommunikerer med sang og visuelle signaler. Mange fuglearter er uddøde, de trues af menneskers aktivitet og forurening.

Derfor vil vi med denne udstilling i Fyns Grafiske Værksted, sætte fokus på fuglene og deres fortsatte eksistens. Klimaet og planetens overlevelse ligger nemlig også grafikerne på sinde.

Fernisering af medlemmernes grafiske værkser lørdag d. 2 marts kl. 11:00. Åbning ved Helge Larsen. Alle er velkomne til at deltage.

Udstillingen slutter d. 26 marts kl. 17:00.

Detaljer

Start:
marts 2
Slut:
marts 26

Sted

Fyns Grafiske Værksted
Hans Jensens Stræde 18
Odense C, 5000
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.fynsgv.dk/