Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Knæk Cancer: Tænd et Lys

27. oktober 2018 15:00 - 22:00

Kom og vær med til at støtte kampen mod kræft til Tænd et Lys på Flakhaven. Det er en smuk lysceremoni til støtte for alle, der er ramt af kræft, og til minde om dem vi har mistet.

I anledning af Knæk Cancer i uge 43 er der en række af lysarrangementer rundt om i landet. Disse lyscermonier afsluttes med Tænd et Lys i Odense lørdag den 27. oktober – samtidig med det store Knæk Cancer liveshow på TV2.

Fra klokken 15 kan du købe lysposer på Flakhaven og pynte dem med tegninger og hilsener. Når det begynder at blive mørkt, vil poserne blive stillet op som Knæk Cancer-blomsten.

Der vil desuden blive afholdt lystale, være musikalske indslag og blive afholdt et minuts stilhed i forbindelse med lyscermonien, som finder sted ca. 21.45.

TV2 vil under liveshowet transmittere direkte fra Odense. Blandt andet lysceremonien vil blive vist til Knæk Cancer liveshowet.

Læs mere om talerne og de musikalske indslag til begivenheden på Facebook.

Hvis du ikke har mulighed for at deltage. Kan du stadig købe en lyspose online. Her kan du vælge, hvor den skal stå, og hvad der skal stå på den. Du har også mulighed for at lade din lyspose lyse på Facebook. Læs mere her.

Foto: Kræftens Bekæmpelse

Detaljer

Dato:
27. oktober 2018
Tidspunkt:
15:00 - 22:00

Sted

Flakhaven
Flakhaven 2
Odense C, 5000
+ Google Map