Selvom vi nu er trådt ind i et nyt år og lige har holdt den jul, som vi nu må vente et år på atter at nå frem til, skal det ikke betyde, at vi ikke må forkæle os selv med et par smågaver alligevel. Der er masser af fornuftige og nødvendige ting, som du kan tage med dig ind i år 2022 – både fysiske ting og mht. til dit mentale velvære.

Ny seng og ny komfort
Hvis økonomien er en smule stram, men der trods alt er plads tilovers til nogle større ekstraudgifter, handler det om at være i stand til at vurdere, hvad der er mest brug for lige nu. Man kan sagtens komme til at trække den længe, hvis der er noget dyrt, man ønsker sig, fordi man tænker, at man godt kan undvære det lidt endnu.

Det kan for eksempel være en ny seng, du har det sådan med. Har du hele 2021 sovet dårligere i en gammel seng, end det er nødvendigt. Så kan det være, at det er på tide, du får købt dig en ny. Du kan eksempelvis vælge en bedst i test 2021 kontinentalseng.

Bevar din selvindsigt
Når du lige har holdt ferie i december måned, da det var den søde juletid endnu engang, kan det være svært at skulle overskue en travl hverdag så hurtigt igen. Sådan kan alle have det, lige meget hvilken ferie eller weekend de har haft.

Er du ved at starte 2022 op med en omgang stress, vil der ikke være noget forkert i, at du lytter til dig selv og gør, hvad der skal til, for at du ikke mister besindelsen.

Mange kan have svært ved at sige det højt, hvis hverdagen overvælder dem, men det er desværre ganske almindeligt at blive stresset, og det bliver først bedre, når andre ved det.

 

Der er masser af fornuftige og nødvendige ting, som du kan tage med dig ind i år 2022. Foto: ABW