Udkommer i september: Anden del af Poppy War-trilogien, Dragerepublikken af R.F. KuangEfter udslettelsen af Mugen, er Rin nu på flugt fra føniksgu…

Efter udslettelsen af Mugen, er Rin nu på flugt fra føniksguden, sin opiumsafhængighed og på de etiske dilemmaer, som hendes afslutning på krigen har bragt med sig.

Rin holder sig i live gennem ønsket om hævn og endnu engang bliver læserens sympati for Rins valg sat på prøve, når hun indgår alliancer, der kan ende med at sætte hendes etiske kompas ud af kurs. For der er snart sagt ikke dét hun ikke vil ofre for sit lands sikkerhed.

“Det er egentlig lidt en gåde, hvorfor en så bemærkelsesværdig debut skulle vente fire år med at udkomme herhjemme.” – Jakob Stegelmann fra Troldspejlet om første bind i trilogien

På Time Magazines liste over 100 bedste fantasyromaner nogensinde skrevet

Forfatteren er guest of honor til Fantasyfestivalen i Esbjerg i 2023 (Hemmeligt indtil festivalen offentliggør)

Om bogen:

Udg. dato: 13. september 2022

Originaltitel: The Dragon Republic

Genre: Skønlitteratur

Vejl. pris: 299,95

Format: Indbundet

Sider: ca. 660

Oversætter: Camilla Engkjær Laursen

ISBN: 9788794232326

Om forfatteren:

Den kinesisk-amerikanske forfatter R.F. Kuang står bag Poppy War-trilogien som hun skrev som 22-årig, mens hun tog et sabbatår i Kina. Trilogien har været nomineret til adskillige priser og både Opiumskrigen og Dragerepublikken er på Time Magazines liste “100 Best Fantasy Books of All Time”. Kuang har studeret kinesisk sprog og kultur på Cambridge – og Oxford University og er lige nu ved at tage en Ph.d. på University of Yale.

For mere information eller interviewforespørgsel, kontakt:

Pressechef Cathrine Hedegaard på 23961002 eller cathrine.hedegaard@forlagetfalco.dk

*********************************************************************

Forlaget Falco er et visionært kommercielt forlag med base i Odense. Forlaget har 6 medarbejdere på kontoret på Filosofgangen 24, 2.

Falco udspringer af Swann A/S, som også ejer Swann Studio og Nightingale. Falco repræsenterer HarperCollins i Danmark.