Mange mennesker søger alternativ behandling, fordi de her oplever, at hele kroppen og sindet med bliver tilgodeset. Det er ikke en oplevelse, man nødvendigvis får i det konventionelle sundhedsvæsen, hvor omsorg og pleje er nedprioriteret, og man risikerer at blive sendt rigtig meget rundt i systemet, før man møder en behandler, der tager udgangspunkt i ”det hele menneske”

Britt Fonnesgaard er Totum kropsterapeut og kombinerer dermed flere forskellige anerkendte metoder, som dybdegående og pulserende massage, akupressur, zoneterapi samt lettere ledfrigørelser. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske og har mangeårig erfaring fra psykiatrien. Hos Britt-Kropsterapi hænger det fysiske og psykiske tæt sammen.

”Hvis du ikke har det godt psykisk, kan det sætte sig som smerter eller spændinger forskellige steder i kroppen. Omvendt kan fysiske smerter også påvirke vores psykiske tilstand,” forklarer Britt Fonnesgaard, der driver sin kropsterapeutiske klinik i Odense. I behandlingerne fokuserer hun på at finde årsagerne, frem for blot at behandle symptomerne.

Følg Britt-Kropsterapi på Facebook og Instagram

Bestil en tid

Foto: Britt-Kropsterapi