Ung firma, erfarne ansatte
Firmaet, der blev stiftet i Hjallese i 2020, har over 20 ansatte. Firmaet er ungt, men medarbejderne er erfarne vagter. Som AB-Vagt skriver på sin hjemmeside er de ”hjertet i firmaet”. De får løst opgaverne, er friske på nye opgaver og møder altid med et smil og godt humør. Alle ansatte klædes på til den opgave de bliver sendt på, enten ved hjælp af kurser eller grundig oplæring fra mere erfarne medarbejdere.

Opgaverne som AB-Vagt varetager er rundering, tilsyn og events. De løser alle typer vagtopgaver for både virksomheder og private borgere.

Skal du holde en fest for din teenager, hvor der er inviteret mange unge, er det en rigtig god idé at alliere sig med AB-Vagt, som kan sikre, at der ikke kommer ubudne gæster. Lige så hvis du står for at skulle arrangere en koncert eller en firmafest. Ingen opgaver er for små, eller for store.

Kvalitet og god service
I samarbejde med kunden får AB-Vagt løst opgaverne ved hjælp af ærlighed, overskud og god kommunikation. AB-Vagt har ikke ambitioner om altid at levere den billigste løsning, men den bedste til prisen. Ved at satse på kvalitet og god service har AB-Vagt på kort tid opbygget en kreds af stamkunder i Odense, og flere kommer løbende til.

Kontakt AB-Vagt for et uforpligtende tilbud. Ring til på telefon 42 72 70 71, eller send en mail til info@ab-vagt.dk.

Følg AB-Vagt på Facebook