Sound Event Fyn præsenterer Bellami med “Lune” Carlsen 2023 Tour Odense

Bellami-drengene Mikkel “Ørva” og Hans Fagt har gendannet Kim Larsens Bellami.

I foråret 2022 fik Bellami-medlemmerne Mikkel Ørva og Hans Fagt idéen til gendannelsen af Bellami, og alting gik pludselig stærkt. Nu er de klar med et opdateret Bellami tilsat Jan ’Lune’ Carlsen – den bedste forsanger, man kan tænke sig til opgaven. De fortolker Kim Larsens fænomenale univers i et fabelagtigt show – troværdigt og originalt, som kun et ægte Bellami kan.

I 1983 udkom Kim Larsens album ”Midt om Natten”, der gik hen og blev det bedst sælgende album i Danmarkshistorien. På denne tour tager Bellami udvalgte perler fra dette ikoniske album sammen med et af Bellamis bedste albums ’Forklædt som voksen”, plus alle de øvrige uundgåelige Kim Larsen hits. Det gendannede Bellami spiller sangene som de blev skrevet i sin tid.

Bellami køres videre med Hans Fagt, på trommer og kor, Multiinstrumentalisten Mikkel “Ørva” Håkonsson spiller keyboard og synger kor, Jon Pold er søn af Henning Pold, der i 17 år spillede bas og skrev musik med Kim Larsen, Guitaren i BELLAMI bliver varetaget af aalborgenseren John Olsen.

Jan “Lune” Carlsen som forsanger var oplagt, for ingen andre har klangen og detaljen som ham. Det har han bevist mange gange gennem årene, som den absolut mest eftertragtede Kim Larsen-fortolker.

Den 21. april giver de koncert i Odense, og vi glæder os!

Det sker i Dyrup/Bellinge Kultur- & Idrætscenter, Tranehøjen 5, 5250 Odense.

Læs mere her og køb din billet nu:

Bellami og Lune Carlsen

 

Pressefoto