Trioen SP-JUST-FROST er netop nu på tour rundt om i Danmark for at øse ud af det, de er bedst til – nemlig at sprede energi og livsglæde og selvfølgelig rigelig med musik.

De har denne gang spritnye dansksprogede sange med på repertoiret. Den 13. maj udkommer EP’en ”Lys det op”. Nederst i mailen er et link til EP’en som jeg håber, at du kunne tænke dig at smide nogle ord efter?

Esben Just har atter spidset blyanten og spidder i sine tekster som vanligt samfundet og vores færden i det. Der bliver reflekteret over emner som klima, egostress og verdens ulighed, men også håb og kærlighed og ikke mindst er der musik og fest på den nye udgivelse. Der er mening bag – og groovet er sikkert og velkendt på trioens nye dansksprogede sange. Det er musik, der lyser op i en tid, hvor det hele ellers kan virke lidt mørkt.

Trioen består af Esben Just på vokal og piano, Henrik ’SP’ Schou Poulsen på bas og Søren Frost på trommer. Sammen har de seks fuldlængde albums, et utal af singler, EP’er og julespecials bag sig. Hver for sig, har de huseret på den danske musikscene i mere end tre årtier. Deres musikalske rødder stikker langt ind i den danske musikscene, fra Thomas Helmig, Gnags, Sanne Salomonsen, Sebastian, til Radioens Big Band, Tommy Kenter og mange mange flere