Hævnens paradis af Rachel Hawkins er et moderne take på The Beach af Alex Garland.

Lux og hendes kæreste Nico længes efter at komme væk fra deres kedelige tilværelse i Hawaii, så da parret bliver hyret til at sejle to kvinder til en afsidesliggende ø i Stillehavet, tager de chancen og sætter sejl mod nye eventyr. På rejsen får de mulighed for at knytte bånd over drinks under stjernehimlen, mens de langsomt nærmer sig destinationen.

Trods sommersol, smukke unge mennesker og turkisblåt vand varer idyllen dog ikke længe. Snart begynder dybt begravede hemmeligheder at dukke op til overfladen, og den ellers så eventyrlige rejse bliver til en skræmmende og dødsensfarlig færd alt for langt væk fra civilisationen. Lux finder ud af, at ikke alle er den, de udgiver sig for at være, og at det ikke er alle, som kommer levende fra øen.

Rachel Hawkins er en New York Times bestsellerforfatter med en solid fanskare.

”Denne djævelsk plottede neglebider af en roman er farligt vanedannende.” – Publishers Weekly.

Om bogen:

Udgivelsesdato: 3. maj 2022

Genre: Spændingsroman Vejl. pris: 249,95 Format: Hæftet Sider: 336 Oversætter: Emilie Harild Gaardboe ISBN: 9788794232401

Om forfatteren:

Rachel Hawkins er en amerikansk forfatter. Hævnens Paradis er hendes seneste roman, og da den udkom i USA i januar 2022, blev den med det samme en New York Times- og USA Today-bestseller. Hawkins har studeret køn og seksualitet i Victoriansk litteratur på Auburn Universitet, og det er noget, man som læser kan mærke i flere af hendes bøger og ikke mindst i Hævnens Paradis.