Udkommer snart på Falco: ALT ER LADESIGGØRLIGT af Marie Forleo Pressemeddelelse. Udgivet: 06.05.2022, 05:00 Forlaget Falco ApS Du behøver ikke gøre det perfekt, du skal bare gøre det!

Hos Marie Forleo kan alting lade sig gøre, hvad end der er tale om at starte egen virksomhed, få styr på sin økonomi eller overkomme udfordrende perioder.

Powerkvinden Marie Forleo kender alt til hårdt arbejde, og der findes snart sagt ikke det servicejob, hun ikke har besiddet for at bane vejen til hendes nuværende karriere som selvstændig. Forleo er en self-made iværksætter af kaliber, og i bogen skriver hun konkrete redskaber til, hvordan du tager din skæbne i egne hænder, og bliver den udgave af dig selv, du helst vil være.

Forfatterens egen baggrund er en rørende fortælling om en hård kamp for at nå til det sted, hun er i dag, og hun inkluderer sjove anekdoter og personlige fortællinger i bogen, som inspirerer læseren til selv at få det bedste ud af sit potentiale.

·”En oplagt leder for den næste generation.” – Oprah Winfrey.

·”Denne bog vil ændre liv!” – Elizabeth Gilbert, forfatteren af Spis, bed, elsk.

·Forleo har 750.000 faste følgere på MarieTV.

OM BOGEN:

Udgivelsesdato: 7. juni 2022

Genre: Nonfiktion

Vejl. pris: 249,95

Format: Hæftet

Sider: 304

Oversætter: Heidi Christiansen

ISBN: 9788794232449

OM FORFATTEREN:

Marie Forleo er en amerikansk iværksætter og forfatter, som ifølge Harper’s Bazaar er en ”self-made millionær”, der startede sin karriere med at servere drinks, rengøre toiletter og danse hip-hop. Siden hun deltog i Oprah Winfreys Super Soul Sunday som en oplagt leder for den næste generation, er hendes brand vokset sig kæmpe og omfatter nu en online iværksætterskole med 55.000 deltagere fra hele verden, en podcast og en Youtube-kanal med 750.000 faste følgere.

F