I 2022 går VG Bolig i gang med udleje nye og attraktive 2- og 3-værelses lejligheder i Gartnerbyen, og her skal et nyt, digitalt univers i form af en app gøre det nemmere for de boligsøgende at få fat på en splinterny lejebolig i den populære bydel. Gartnerbyen har en skøn placering i Odense, da det ligger tæt på centrum samtidig med, at der etableres et letbanestop ved bydelen, der fører én direkte til SDU, Odense Banegård m.m.

Boligsøgning kan være en tidskrævende og dyr fornøjelse, og nogle gange er det svært at vide, hvor man skal starte. Hos VG Bolig vil man gerne biddrage til at gøre processen lettere, så her har man lavet en app (kan findes i din foretrukne app-butik – søg på “VG Bolig”), hvor man helt gratis kan se og søge deres ledige boliger.

Henvender man sig omkring en bolig inde på appen, får man altid svar på sin henvendelse.

Lige nu kan man også inde på appen skrive sig op på en interesseliste for de nye lejeboliger i Gartnerbyen, hvilket bringer én et stort skridt nærmere på en spritny lejebolig i Odense.

Ikke kun for boligsøgende

Appen ‘VG Bolig’ er ikke kun tiltænkt boligsøgende – den skal give en god og enkel lejeroplevelse fra start til slut. Det vil sige, at hvis man bliver lejer hos VG Bolig, så kan man fra samme app henvende sig omkring sin bolig, hvis man fx har brug for hjælp til reparationer og forbedringer.

“Vi går efter at blive lejernes foretrukne – appen er endnu et skud på stammen for at nå målet om at have Danmarks gladeste lejere,” siger Claus Rosendahl Rasmussen, partner hos Vinding Gruppen A/S, som VG Bolig hører under.

Mange af VG Boligs lejere har allerede taget godt imod appen, men dette er blot begyndelsen på en rejse mod nye og spændende digitale løsninger.