Uden at det koster ekstra, kan man nu som billist støtte de mange frivillige bag Fyns største motionsløb og deres idrætsforening, når der tankes brændstof på bilen. Odense Gymnastikforening har indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

Foto: OK

Tre, to, en. Startskuddet lyder, og flere tusinde løbere krydser startlinjen på vej ud på en fem eller ti kilometer lang løbetur.

Det er nu næsten et år siden, at Odense Gymnastikforening afholdt 40. udgave af Eventyrløbet i Odense, og nu er planlægningen i fuld gang af dette års løb, som er Danmarks største endags motionsløb.

Men bag det kæmpe arrangement ligger utallige timers frivilligt arbejde fra foreningens medlemmer. Derfor glæder bestyrelsen sig over at have udvidet sin sponsoraftale med energiselskabet OK.

Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Odense Gymnastikforening sponsoraftale.

Gymnastikforeningen får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte foreningen med i alt 10 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Støtte til socialt samvær
Udover at samle odenseanerne til diverse motionsløb som Eventyrløbet, DHL Stafetten og Odense ZOO familieløb er Odense Gymnastikforening også samlingspunktet for mange atleter, gymnaster, løbere og andre motionister i det daglige.

Foreningen består af de fire hovedafdelinger Gymnastik, Atletik, Motion og Tværidræt.

“Her er folk i alle aldre. Både dem, der dyrker elite, men også helt almindelige motionister. Tværidræt er primært for pensionister, og de kommer blandt andet og spiller banko, bridge og går ture på helt op til 12 kilometer,” siger Rasmus Nejstgaard, der er salgs- og marketingschef Odense Gymnastikforening (OGF).

Han fremhæver, at i Odense Gymnastikforening er der plads til alle.

“Vi har et rigtig godt sammenhold og oplever stor opbakning til alle vores events. De mange frivillige gør et uundværlig stykke arbejde. Uden dem var det ikke muligt at holde alle vores arrangementer,” siger salgs- og marketingschefen.

I år er et af de helt store højdepunkter ifølge Rasmus Nejstgaard, at kronprinsen kommer og løber Royal Run, som foreningen også står for at arrangere.

“Jeg håber, at det bliver en kæmpe succes, ligesom Eventyrløbet er blevet. Drømmen for os er, at det bliver en begivenhed, som der bliver snakket om længe, da der lægges mange kræfter i det fra alle i klubben. Vi drømmer om, at vi kan være med til at få endnu flere til at have interesse for løb og idræt,” siger han.

Ifølge Rasmus Nejstgaard er det en ambition i Odense Gymnastikforening at gøre foreningslivet mere tilgængeligt for alle. Derfor glæder han sig også ekstra over sponsoraftalen med OK, da den skal være med til at holde kontingentet nede.

“Det vigtigste for os er, at alle medlemmerne får gavn af sponsoraftalen. Derfor har vi ikke øremærket pengene til et specifikt formål endnu, men det er ikke nogen hemmelighed, at vi gerne vil holde flere sociale arrangementer for vores egne medlemmer,” siger han.