Byens billigste økologiske frugt og grønt finder du i Aldi. Det viser en ny undersøgelse af forbrugerrådet Tænk, som endda viser, at Aldi er markant billigere end sine nærmeste konkurrenter. Men dette er ikke tilfældigt. Aldi på Hjallesevej har nemlig det seneste år været igennem en stor tranformation, der satser på en langt bedre butiksoplevelse – og mere økologi til byens bedste priser.

Butikschef Sara Nielsen. Foto: Aldi

Økologi er nok ikke det, de fleste forbinder med Aldi. Men det er der nu en god grund til at gøre. En stor undersøgelse af forbrugerådet Tænk viser nemlig, at Aldi er langt billigere end de øvrige dagligvarehandler, når det kommer til økologisk frugt og grønt. Undersøgelsen, der gik ud på at købe de samme 11 stykker økologisk frugt og grønt hos 12 forskellige supermarkedskæder og sammenligne prisen, viste endda, at Aldi er op til hele 30 kr. billigere end sine nærmeste konkurrenter.

Den fornemme pris, som Aldi nu kan boltre sig af, betyder derfor, at det er værd at tage et smut forbi Aldi på Hjallesevej, når der er økologi på indkøbslisten:

”Vi oplever, at vores kunder er rigtig glade for vores økologiske sortiment, og derfor forsøger vi selvfølgelig hele tiden at udvide det, så det passer til de behov, som kunderne har. Blandt andet fører vi vores eget mærke Økolivet, der består af en række økologiske dagligvarer i høj kvalitet til discountpriser”, fortæller butikschef Sara Nielsen i Aldi på Hjallesevej.

En helt ny Aldi
Den fornemme pris er resultatet er en større transformation, som Aldi har været igennem de seneste år. Butikken på Hjallesevej er netop blevet bygget om med helt ny indretning, ligesom udvalget af økologiske dagligvarer er blevet langt større. Det er første gang, at Aldi deltager i undersøgelse.

”Det har været en utrolig spændende rejse at være butikschef i Aldi de seneste år – og der er ikke mange, der kan genkende butikken, når de kommer ind første gang efter ombygningen. Heldigvis er byens borgere rigtig gode til at støtte op om alt det nye, der sker i Aldi, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for”, fortæller den stolte butikschef Sara Nielsen.