Holtevinlager ønsker glædelig jul:

Nu varer det ikke længe inden julefreden sænker sig for alvor. Forhåbentlig har du nået det hele og kan snart læne dig tilbage og nyde julestemningen, hvad enten du selv skal være vært eller om du er inviteret ud. Har du købt dine julevine i Holte Vinlager håber vi naturligvis, at de vil bringe glæde omkring julebordet til dig og din familie.

Vi har haft forrygende travlt i butikkerne siden midten af november og vi tillader os nu at tage tre velfortjente fridage. Dem vil vi blandt andet bruge på at lade batterierne op til den forestående nytårshandel. Her vil vi glæde os til at rådgive og vejlede dig, så du får de helt rigtige vine til nytårsmenuen.

Hvis du ikke kan vente så længe eller bare gerne vil orientere dig om nogle af vores nytårsvine, så kan du allerede nu – i ro og mag, klikke ind på vores hjemmeside og se vores anbefalinger.

Nytårsaften er muligvis den største festdag på året for de fleste af os. Vi siger farvel til det gamle år, og glæder os til at starte på et nyt. Det er også grunden til, at vinene ofte spiller en stor rolle nytårsaften, hvor det gælder om at finde de rigtige vine, og en champagne eller mousserende vin, som hele selskabet vil kunne nyde.