Antallet af familier med to biler er steget kraftigt i Odense. Autoværkstedet Auto-Mathies gør det nu muligt at booke online og få en præcis pris på eksempelvis et serviceeftersyn.

Der er rigeligt at se til for børnefamilier. Og førsteprioriteten er sjældent at ringe rundt til forskellige autoværksteder for at finde den bedste pris på en tandremsudskiftning. Derfor lancerer Auto-Mathies, der er en del af værkstedskæden Bosch Car Service, nu en unik form for online booking, hvor kunden blot skal indtaste bilens registreringsnummer, og så viser systemet nøjagtige priser på en lang række værkstedsydelser til netop den bilmodel.

– Et serviceeftersyn er ikke bare et serviceeftersyn. Der er stor forskel på, hvilke og hvor mange kontrolpunkter vi skal igennem alt efter bilens model, brændstof og alder, og det giver selvfølgelig forskellige priser, forklarer Jacob Mortensen, der er kædechef i Bosch Car Service.

Nem booking, foto: Auto-Mathies

Bosch Car Service har udviklet systemet over en længere periode, og medarbejderne i Auto-Mathies i Odense har fodret systemet med en masse prisdata på de forskellige biltyper.

To biler, flere værkstedsbesøg

I Odense Kommune er antallet af familier med to biler vokset markant. I 2009 havde 8,9 procent af kommunens familier to biler, og i 2019 var andelen vokset til 10,6 procent. Samtidig er der også kommet flere familier til kommunen, hvilket betyder, at det reelle antal af familier med to biler er vokset fra 8997 til 12058 – en stigning på 34 procent.

– Med flere biler kommer der også flere reparationer og flere ture til værkstedet. Vi vil gerne gøre det nemt for de travle familier at booke tid ved mekanikeren, og med vores faste og gennemskuelige priser kan man booke helt uden ubehagelige overraskelser på regningen, siger Jacob Mortensen.

Auto-Mathies er en del af Bosch Car Service, der er en landsdækkende autoværkstedskæde med 100 værksteder fordelt over hele landet. Den frie kæde i Danmark er en del af et internationalt værkstedsnetværk med over 16.000 værksteder. Bosch Car Service udfører alle former for reparation og service af din bil, og tilbyder som den eneste kæde i landet mulighed for eksakte priser ved onlinebooking. www.boschcarservice.dk