Banker dit hjerte for design? Så må du ikke gå glip af FINDERSKEEPERS design- og tøjmarked i Odense den 30. april og 1. maj.

Til FINDERSKEEPERS arrangementer kan du både købe dagsbilletter og weekendbilletter. Med en dagsbillet får du et stempel i indgangen, og du har dermed adgang hele den pågældende dag. Med en weekendbillet får du et weekend-armbånd, som giver dig adgang til FINDERSKEEPERS hele weekenden.

Alternativt kan du købe din billet i døren. Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FINDERSKEEPERS. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Bemærk venligst, at du IKKE kan hæve over i indgangen.

Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos designerne. Designerne er opfordret til at benytte app’en mobilepay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Da det ikke kan garanteres, at designerne modtager denne form for betaling, bør du altid huske kontanter.

fk