For at gøre indkøbsturen så hyggelig som muligt opruster Biltema på caféfronten. I varehuset i Odense er den nye rummelige café – med god plads til at holde afstand – netop blevet åbnet.

I kampen om kundernes gunst vinder caféområder indpas i forretninger landet over. Det gælder også for Biltema, der nu satser målrettet på den bedst mulige indkøbsoplevelse, og derfor udstyrer samtlige nye varehuse med en stor café, mens der i flere af de eksisterende er caféområder på tegnebrættet. Efter at have lukket dem ned på grund af COVID-19 genåbner Biltema nu caféerne med begrænset antal siddepladser, og i Odense er en helt ny café netop åbnet for kunderne.

Ny Cafe, foto: Biltema

– Folk vil gerne kunne sidde og hygge sig, når de er ude at handle, og der er ingen tvivl om, at caféer får større og større betydning i vores varehuse. Udover at de nye varehuse, vi åbner, alle får et stort caféområde, så opgraderer vi også i nogle af de eksisterende, og i skrivende stund har vi netop færdiggjort caféen i Odense, siger Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema, og understreger:

– Vi har fjernet nogle borde og sørget for rigtig god plads til vores siddende gæster, og vi opfordrer selvfølgelig fortsat kunderne til at passe på hinanden og efterleve regeringens retningslinjer, når man besøger vores varehuse og caféer.

Caféen er et produktområde

Samtidig med at caféområder kan være med til at gøre indkøb til en hyggeligere oplevelse, kan det få kunderne til at blive længere i forretningerne. Og hos Biltema ser man tilmed caféen som et decideret produktområde på lige fod med kategorier som Bilpleje, Fritid, Hjem og Byggeri.

– Vi vil naturligvis gerne have vores kunder til at blive så længe som muligt, og med caféen som en integreret del af varehuset, kan folk tage sig en pause og få en kop kaffe med en kanelsnegl til en flad tiér eller invitere familien på middag, uden det bliver for dyrt, siger Jacob Borring Møller.

 Biltema er en af Nordens største kæder af detailforretninger. Biltemas sortiment udvikles hele tiden, og i dag findes mere end 19.000 produkter inden for kategorierne bil og motorcykel, båd, fritid, hjem, kontor og teknik, byggeri, bilpleje og værktøj. Læs mere på biltema.dk