Blue City skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Fars dag:

Der bliver åbnet op for stærke tilbud og aktiviteter, når elektronikkæden Blue City inviterer til Fars Dag fra 28. Maj – 5. Juni. Tag børnene under armen og kom ned i butikken, for at fejre vores allesammens far med spil fra dengang ”far var ung”.

Giv den gas med et slag Crash Bandicoot, Mortal Combat eller Mario Brothers og vis den yngre generation, hvordan det skal gøres. En gratis aktivitet fyldt med farhygge for hele familien.

Gør også brug af de stærke priser på brugt elektronik med 2 års garanti i butikkerne og på www.bluecity.dk. Læs mere på Blue City facebooksiden.

NFO OM BLUE CITY:

Hos Blue City giver vi brugt elektronik nyt liv. Vi genopliver din støvede iPhone, din trofaste bærbar eller den glemte tablet, så de kan skabe glæde og gavn for endnu flere mennesker – i stedet for at fylde i skuffen. En win-win for dig og kloden.

Med hjælp fra vores loyale kunder har vi sparet verden for over 25 millioner tons  ressourcer, siden 2014. En historie vi håber vil udvikle idéen om en mere fremtræden
genbrugskultur over hele landet. Ikke bare for os. For os alle.

CITAT:

”At købe brugt elektronik skal være en oplevelse. I takt med at brugt elektronik bliver mere og mere populært, sigter Blue City efter at skabe en endnu stærkere og mere positiv kultur omkring det at købe brugt – med for eksempel Fars Dag aktiviteter for hele familien.”
– Nick Bo Meldgaard, Marketing Manager hos Blue City