Dit Odense har modtaget dette læserbrev fra Søren Eriksen.

Kære Odense kommune.

Jeg synes det bliver sværere og sværere at kontakte jer på de sociale medier og generelt. Dermed er demokratiet desværre i forfald. Byens billede skabes vel i med interaktion borgeren og ikke kun af en stram økonomi?

Jeg kontakter jer også fordi at jeg kan se at flere af jeres el-løbehjul bare bliver smidt neden for trappen til cyklerne overfor banegården. Folk virker ligeglade og virker ikke til at behandle dem med respekt. Jeg ved ikke om det er en god ide at de ligger/opbevares der?

Jeg kontakter jeg også fordi at jeg hørte om en god ide fra Horsens. Her kan man direkte kontakte kommunen hvis man eksempelvis observerer større skrald i naturen. Dette kunne eksempelvis være en cykel som var dumpet i åen. Jeg har selv været i Odense Å og fjerne skrald og gamle cykler fordi det ikke hører til i naturen. For at vende tilbage til Horsens så fjernede kommunen det store skrald dagen efter opkaldet. Kunne man anvende en lignende ide her i Odense? Altså så der kom et tættere dialog med Odense (miljøafdelingen) og borgeren?

Mvh.
Søren Eriksen