Hos Helsam i Rosengårdcentret kommer de bogstaveligt talt tæt på kunderne – for Lavera er 100 pct. naturlig kosmetik for kvinder, der går lige så meget op i et smukt og velplejet udseende som i økologi, miljø og dyrevelfærd. Lavera er uden kunstige tilsætningsstoffer og tvivlsom kemi – mere end halvdelen af produkterne er oven i købet Vegan-certificerede.

Naturlig flot. Lavera naturkosmetik giver et smukt udseende og indeholder kun vegetabilske ingredienser og ingen syntetiske tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Seks ud af ti produkter er tilmed Vegan-certificerede.

Lavera makeup indeholder et væld af aktive ingredienser, der bidrager til mere glød og giver huden både liv og ekstra friskhed. Samtidig fremhæver de flotte og intense naturfarver glimtet i øjnene og forvandler det stille smil på læberne til en smuk signatur.

Lavera naturkosmetik og velgørende hud- og kropsplejeprodukter er siden 1987 blevet udviklet og fremstillet med respekt for naturen og miljøet. Produkterne indeholder kun plantebaserede ingredienser og er uden syntetiske tilsætningsstoffer, kunstig kemi og konserveringsmidler.

Ingredienserne er 100 pct. naturlige og udviklet til sart og sensitiv hud, ligesom ingen af produkterne eller ingredienserne er testet på dyr.

Vegan-certificeret
Skønhed kommer indefra – og kan fremhæves helt naturligt. Således er langt størstedelen af ingredienserne fra økologiske jordbrug. Og er man veganer, kan man desuden glæde sig over, at seks ud af ti Lavera makeup-produkter er Vegan-certificeret.

Lavera indeholder hverken laktose, gluten, mineralske olier, paraffin, silikone, GMO (genmodificerede organismer), phthalater, plastikpartikler, parabener eller syntetisk parfume.

Lavera makeup-serien omfatter over hundrede produkter – fra foundation og rouge til læbestifter og mascara – og forhandles hos Helsam i Rosengårdcentret.