En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt for lokale at støtte Tennis Club Odense, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

En god tenniskamp koster sved og kræver oftest et bad, men på nuværende tidspunkt er det ikke muligt for tennisspillere i Tennis Club Odense, der er presset på faciliteterne. Derfor håber bestyrelsesmedlem Arne Jensen, at en ny sponsoraftale med energiselskabet OK vil gøre det muligt at udvide og renovere klubhuset.

“Vi har en masse huller i klubben, kan man sige. Vi håber at kunne lave en udvidelse og renovering af vores klubhus. Som det er nu, har vi ingen omklædningsfaciliteter overhovedet,” siger Arne Jensen og tilføjer:

“Vi har mange kampe. Derfor vil det betyde meget for os at kunne tilbyde både vores egne spillere samt deres modstandere et bad. Det er ikke så sjovt lige nu at skulle sige, at det kan de ikke få,” siger han.

Sådan støtter du tennisspillerne

Aftalen er simpel. Man kan støtte Tennis Club Odense med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til tennisklubbens sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Klubben får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte tennisspillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Lokale aktiviteter er OK

OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.