Der vil altid være film, der skal ses og film, der selvfølgelig skal ses sammen – derfor er OFF Odense International Film Festival på udkig efter gode baggårde i Odense til konceptet Baggårdsfilm.

I sidste uge viste Moving PictureHaus kortfilm i de københavnske baggårde. De kortfilm, som de havde med, kom naturligvis fra OFF. København er oversåede med de perfekte baggårde med masser af mennesker og den helt rigtige hvide væg, som projekteren kan vise film på – i Odense, der skal vi lede lidt mere. Derfor efterlyser vi nu de perfekte baggårde i Odense, så vi fortsat kan se film sammen – men hver for sig naturligvis.

OFF efterlyser baggårde

Nye film, egne popcorn

I disse tider er det vigtigt, at vi genopfinder fællesskabet i de former, som omstændighederne nu engang skaber. Målet med Baggårdsfilm er, at kunne skabe noget nyt i Odense, som vi kan være fælles om, uden at skulle bevæge sig uden for en dør.

Konceptet bag Baggårdsfilm er ganske enkelt: en OFF-medarbejder dukker op med en projektor under armen. Men vi rumsterer med teknikken, så laver du popcorn og sætter dig tilrette på din altan eller i din vindueskarm. Så sætter vi filmen i gang og således kan hele din opgang og naboopgang – alle med vinduer ud mod den store hvide væg i din baggård, se film sammen hver for sig.

Kalder alle baggårdskatte

Hvis du kender/bor en baggård, hvor så mange mennesker som muligt kan kigge med – forsvarligt i eget hjem, så kontakt endelig OFF på filmfestival@odense.dk. Vi skal naturligvis have tilladelse fra udlejer, så hvis I selv kan få lov på forhånd er det ekstra fedt – hvis I kan skaffe os et nummer på udlejer, så bliver vi lige så glade.

Vi skrives forhåbentlig ved!