Kom med til fællesspisning i ægte højskolestil, når Byens Højskole hver tirsdag dækker op i spisesalen til langbordsmiddag. Næste fællesspisning er tirsdag den 25. september 2018 kl. 18.00-19.30.

Her byder de på et godt måltid mad lavet af frivillige – og naturligvis med høj grad af økologiske, sæsonbestemte og lokale råvarer. Måltidet består af en hovedret: kød/fisk/fjerkræ med tilbehør a la salater, ris/kartofler/pasta, godt brød m.m.

Hvis du er vegetar eller veganer, er der også tænkt på det (det oplyser du i bestillingen).

Prisen er 75 kr. pr. voksen og 40 kr. for børn 3-12 år. Børn under 3 år spiser gratis med.

Byens Højskole vil gerne undgå madspild og også være sikker på, at der er mad nok til alle. Derfor skal du bestille din madbillet her.

Der er mulighed for at købe drikkevarer.

Når der er blevet spist, ryddes der af bordene i fællesskab – og der gøres klar til sangaften, hvor du er meget velkommen til at deltage.

Til sangaften har du mulighed for at købe drikkevarer og sødt til kaffen.

Der er plads til 80 gæster pr. langbordsmiddag.

Klokken ringer præcis kl. 18, hvor skolen præsenterer maden og siger værs’go!

Langbordsmiddag / fællesspisning er et tilbud til medlemmer af Byens Højskole. Hvis ikke du allerede er medlem, kan du meget nemt blive det. Det koster 100 kr. pr. kalenderår. Udover mulighed for at deltage i fællesspisninger og andre arrangementer, får du med dit medlemsskab også demokratisk indflydelse, mulighed for nyhedsbrev og bidrager til Byens Højskoles drift.

Medlemsskab kan erhverves her:
http://byenshojskole.dk/bliv%20medlem.html

Byens Højskole ligger på Kongensgade 66-68, 5000 Odense C.

Foto: ABW