Fredag den 24. august slår den nye Aldi i Kochsgade i Odense dørene op med et brag af en fest for hele familien. Der vil være alt fra ansigtsmaling og bogstavsjagt for børnene til mulighed for at vinde forskellige varer med hjem. Det sker i anledning af, at Aldi kan byde indenfor til et helt nyt butikskoncept med masser af dansk frugt, grønt og kød, duften af friskbagt bake-off og inspirerende spotvarer.

Kom og oplev den nye Aldi i Kochsgade 121, når butikken den 24. august inviterer til massevis af gode oplevelser for hele familien. De morgenfriske vil blive forkælet med gratis kaffe og lækkert bagværk, mens børnene kan gå på bogstavsjagt i den nyindrettede butik og deltage i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose med slik. Op ad dagen kan de mindste desuden få malet eventyrlige masker i ansigtet og blive forkælet med flotte balloner. Ved kassen vil der hele dagen blive uddelt skrabelodder til alle kunder, og der er hele 800 præmier i spil.

”Vi håber at se så mange som muligt til vores store åbningsfest i Kochsgade. Her vil der være sjove aktiviteter for både store og små – og så vil der selvfølgelig være mulighed for at opleve den flotte nye butik, som vi næsten ikke kan vente med at slå dørene op til”, fortæller butikschef Kasper Larsen.

Helt nyt butikskoncept
Festlighederne sker i forbindelse med, at Aldi kan fejre åbningen af et helt nyt butikskoncept. Nu vil Aldi byde på en unik og moderne indkøbsoplevelse – og samtidig tilbyde de skarpeste priser. Kernen i butikken vil fremadrettet være et stort udvalg af frisk kød, frugt og grønt i høj kvalitet, en indbydende atmosfære og et bredt udvalg af økologiske og fairtrade-produkter.

Derudover vil man kunne finde hjælp til dagligdagen med inspirerende temaområder og en
convenience-reol med et bredt udvalg af hurtige snacks, færdigskåret salater og færdigretter – kort sagt en helt ny butik med masser af lys og indbydende farver, men til samme lave priser. Aldi vandt for nyligt Politikens store discountpristjek af 36 udvalgte basisvarer, foran de øvrige discountbutikker. Tidligere på året vandt Aldi også TÆNK’s pristjek af økologisk frugt & grønt, og sidste år Politikens discountpristjek på økologiske varer.

”Den nye butik byder på masser af økologiske varer, frisk fisk og kød i høj kvalitet og ikke mindst et bredt udvalg af danske grøntsager. Det eneste, som vi ikke har ændret, er priserne. De er fortsat lave, som man kender det fra den gamle Aldi – også selvom rammerne nu byder på en ekstra god indkøbsoplevelse”, fortæller den stolte butikschef Kasper Larsen om det nye koncept.

Fejringen af den nye butik bliver skudt i gang fredag den 24. august fra kl. 8.

Foto: Mads Gregersen
Foto: Klaus Sletting