Healing by Chanell
v/ Chanell Lianne Larsen
Skolevej 62
5690 Tommerup
40 56 30 09
healingbychanell@gmail.com

Følg Healing by Chanell på Facebook: https://www.facebook.com/healingbychanell.dk

Følg Healing by Chanell på Instagram: https://www.instagram.com/healingbychanell/

Besøg hjemmesiden og bliv inspireret på din videre vej hvor du også har mulighed for at booke sessioner eller tilmelde dig kurser samt Reiki Healings Retreat på det spirituelle bjerg Montserrat i Spanien: https://healingbychanell.dk/

Et liv i balance
Det er muligt at få et liv i større balance med dig selv og dine omgivelser. For at opnå dette er der udviklet mange fysiske og mentale metoder, som har det formål at gøre den rejse, som vi alle er på gennem livet, lettere og lykkeligere. En af de metoder, som benyttes af millioner af mennesker over hele jorden, er meditation. Det har vist sig gennem mange hundrede års praksis, at forskellige former for meditation har en særdeles positiv indvirkning på følelseslivet og forholdet til andre mennesker. Måske vil det også være en mulighed for dig, hvis du leder efter en anden vej i en hverdag, hvor du måske føler, at du er kørt fast i uhensigtsmæssige relationer, mønstre og vaner.

Der kan være mange forskellige grunde til at søge et liv med større harmoni og mere glæde. Tilværelsen byder os af og til nogle svære bump på vejen. Nogle af disse bump virker, som om de kommer af sig selv, andre kan være forårsaget af vores egne overbevisninger, som ikke er hensigtsmæssige. Og endelig kan vi støde ind i situationer og mennesker på livets vej, som får det hele til at vælte. Det må indrømmes, at nogle mennesker desværre har fået en noget tung bagage med i livets rygsæk, som de har behov for at få hjælp til at tage af skuldrene. Underordnet hvad årsagen er, ser Chanell Lianne Larsen, indehaver af virksomheden Healing by Chanell, sin mission i at hjælpe så mange mennesker som muligt på vej til et lykkeligere liv. Denne artikel er en kort introduktion til det, som Chanell kan tilbyde.

Ny energi til krop og sjæl
Den form for meditation og nøglen til velvære, som Chanell arbejder med og praktiserer, hedder Reiki healing og Reiki meditation. Hun stiftede bekendtskab med Reiki healingen under en periode, hvor hun led af stress og derfor ledte efter hjælp og værktøjer til at komme i bedre balance. Her blev Reiki en øjenåbner, og da hun tydeligt mærkede, at hun fik det bedre, startede hun på et uddannelsesforløb, som førte til konsulentvirksomheden som Reiki Mester.

Chanell skriver på sin hjemmeside: ”Min interesse for meditation, healing og clairvoyance har udviklet sig over mange år, og hvor i dag det at hjælpe andre til at skabe et mere og afbalanceret liv, er blevet en vigtig del af mit liv.”

Igennem Healing by Chanell tilbyder hun mennesker lindring for de smerter og komplikationer, som betyder at tilværelsen mærkes som fyldt med udfordringer. Og der er mange udfordringer, som healingen kan afhjælpe. Der kan være tale om stresssymptomer fra både privat- og arbejdslivet, som betyder, at det at tage initiativ og overveje nye udfordringer kan være uoverkommeligt.

Healing by Chanell arrangerer intensive healing-retreats, hvor du kan fordybe dig i Reiki healingens lære.
På et retreat vil du kunne tage dit næste skridt med Reiki healing. Din spirituelle rejse fortsætter her og med et boost af healing fra de andre kursister er du sikker på at få healing hver eneste dag samt øve dine kundskaber.

En blid og behagelig oplevelse
Selve healingen er enkel og behagelig, idet du efter en kort samtale med Chanell bliver bedt om at lægge dig fuldt påklædt på en behagelig briks med et tæppe over dig, så du ikke risikerer at blive distraheret af temperaturen i lokalet. Under selve healingsprocessen får du tilført ny energi, idet universets rene energi kanaliseres ind i dine energibaner. Herigennem erstattes eventuelle ubalancer og tunge energier med den letstrømmende, lyse og helbredende energi, som Chanell beder universet om at kanalisere ind i dine chakraer. Hun bliver på den måde en vejviser, så du kan blive revitaliseret og forfrisket med den rene energi.

Når processen er overstået, vil du normalt tydeligt kunne mærke en lethed i både sit sind og din krop. Og den tilstand vil kunne arbejde sammen med anden behandling, så virkningen af den forstærkes. På den måde er der ikke nogen modsætninger mellem at modtage healingen og for eksempel medicinsk behandling hos din egen læge, fordi din krops og dit sinds kanaler vil være meget mere modtagelig efter healingen end før.

Mere åben for læring
Chanell fortæller også, at en af de helt store fordele ved at modtage den healing, som universet og hun tilbyder, vil være, at når du psykisk oplever den lykkefølelse at være befriet for de blokerende energier, vil du kunne opleve et behov for at hjælpe andre mennesker. Som Reiki Mester er det en af hendes vigtige opgaver at undervise andre og dermed give den kærlige viden videre.

På hjemmesiden kan du let finde nyttig information om Reiki-uddannelsen og de kurser, som vil give dig muligheden ikke blot selv at få en lykkeligere tilværelse, men også at kunne give alt det livgivende og positive videre til andre mennesker. Formålet er ifølge Chanell, at de energier og den dybe viden, som er indeholdt i Reiki systemet, skal sprede sig som ringe i vandet.

Så hvis du gerne vil have det bedre og måske også overvejer at støtte andre ad den vej, som Reiki healingen foreslår, så vil en kontakt til Chanell Lianne Larsen kunne anbefales. Det er måske lige præcis den mening med dit liv, som du har eftersøgt, at du skal være en ny ring i vandet.

Anbefalinger
”Chanell Lianne Larsen er en utrolig dygtig underviser, meget nærværende og kærlig.
Hun står i sit lys og har autentisk kraft” – Nina

”Chanell har en skøn energi, og det kan mærkes, når hun healer og indvier i Reiki-healing. En meget fin og helende energi” – Josefine

”Jeg har for nylig afsluttet Reiki-3 (master)-kurset og vil bare sige at det varmt kan anbefales! Jeg havde ALDRIG nogensinde forestillet mig at få de kræfter og indsigter i vores fysiske, psykiske og åndelige verden, som efter Chanell har indviet mig heri! Pludselig går hele vores eksistentielle mening op for en. De kræfter og teknikker man bliver udstyret med, overgår ens vildeste fantasi. Chanell har virkelig evnen og kraften, til at få budskabet manifesteret i ens sjæl” – Torben

”Anbefaling af Reiki-kurset – fordi det bare er sådan et fantastisk, nærværende og hjertevarmt kursus ledet af verdens bedste Chanell” – Tinna

”En fantastisk kvinde, som lynhurtigt får en til at føle sig tryg. Jeg kunne mærke, at jeg fik fornyet energi og overskud efter healingen – virkelig powerful. En kæmpe anbefaling herfra, og det er ikke sidste gang jeg kommer hos Chanell” – Julie

sølvpartner