Børnehjælpsdagens Lillebror Pris hylder hvert år en forening, et projekt, initiativ mv., der har ydet en ekstraordinær indsats til fordel for børn og unge i Danmark.

Foto: Børnehjælpsdagen

BROEN Danmark, der er repræsenteret med en lokalafdeling i Odense, er blandt de tre kandidater, som er nomineret til prisen – og de medfølgende 50.000 kroner.

Siden 2002 har BROEN Danmark hjulpet udsatte børn og unge med at få et aktiv fritidsliv i deres lokalområde – således også i Odense, hvor lokalafdelingen blev etableret i 2011. Den seneste årsopgørelse viser, at 133 børn og unge i 2017 har fået støtte gennem BROEN Odense, der pt. har 7 frivillige tilknyttet – og som i øvrigt samarbejder tæt med fagpersoner i kommunen samt det lokale foreningsliv.

Børnehjælpsdagens Priskomité har udpeget de tre nominerede på baggrund af 66 indstillinger fra offentligheden. Udover foreningen BROEN Danmark er også læringsprogrammet ‘Lær for Livet’ samt organisationen ‘Læs for Livet’ nomineret.

Priskomitéen udpeger ligeledes den endelige prismodtager, der bliver hædret ved en smuk ceremoni, den 22. marts 2018 på Københavns Rådhus.