Din mor fortjener al din respekt og kærlighed, hun er grunden til at du eksisterer. Så brug denne mors dag til at vise din mor, hvor meget du elsker og værdsætter hende.

Det vigtigste der er at gøre på mors dag er at forkæle din mor og give hende opmærksomhed. Forkæl hende med den venlighed, høflighed og kærlighed, hun opdragede dig med. Der er mange måder hvorpå du kan fejre din mor på mors dag, afhængigt af hvad hun elsker.

Denne artikel blev skrevet i samarbejde med Kids-world – børnetøj, udstyr og legetøj.

Giv din mor en gave, hun vil elske

Du behøver ikke købe dyre gaver, for at din mor kan føle sig bemærket. Jeg garanterer dig, at hun vil elske disse gaveideer mere end en dyr materialistisk gave.

Tilbring tid med hinanden
Mors dag er en dag, der skal bruges til at forkæle din mor og give hende opmærksomhed. Så behandel hende som den superhelt, hun er, tilbring hele dagen med hende og gør lav det hun godt kan lide at lave med dig. Mødre vil være sammen med deres børn på mors dag. De vil have en sjov dag fyldt med kærlighed og latter, men de ønsker ikke selv at planlægge dagens aktiviteter. Begynd at planlægge den perfekte dag til din mor allerede nu.

Overrask hende med morgenmad i sengen
Start dagen med at lade hende sove så længe hun vil og overrask hende med morgenmad i sengen. Hvorfor ikke lave hendes yndlings morgenmad til hende? Lav lækre pandekager og æske koge nogle æg. Server det med en varm kop kaffe og et glas frisk juice. Skriv et kort eller en note, og fortæl hende, at hun er den bedste mor i verden, og at du elsker hende.

Spil spil sammen
Hvis din mor kan lide at spille spil, kan du planlægge en spilaften med hele familien og lade hende beslutte, hvilke spil I skal spille.

Alle mødre fortjener opmærksomhed
Din mor har en masse gøremål i hverdagen, og du bemærker det måske ikke engang. Alt hvad en mor gør, gør hun, fordi hun elsker sin familie, og alt hvad hun behøver, er at det bliver lagt mærke til af hendes familie, de mennesker hun elsker. Så hvis du vil vise din mor, hvor meget du værdsætter de daglige gøremål, hun gør for dig, skal du skrive et kort til hende, med en kærlig håndskrevet tekst om, hvor meget og hvorfor du værdsætter hende og alle de ting, hun gør for dig.

Forbered en dag uden besvær 
Mødre har omkring en million daglige gøremål hver uge. De vasker tøj, de laver mad, de arbejder på fuld tid, de kører børnene til fritidsaktiviteter og ordner ting derhjemme. Forkæl din mor på mors dag, tag hendes opgaver i en dag og opmuntre hende til at gøre præcis, hvad hun vil.

Rengør din mors bil ude og ude
Kører din mor dig, hvor du vil, og når du har brug for det? Hvis svaret er ja, kan du vise din påskønnelse ved at rengøre og rydde hendes bil indefra og ud. Det er en glæde at køre i en ren bil, men det er sandsynligvis ikke en mors første bekymring, når det kommer til rengøring.

Foto: IDL