I Odense Paintball Forening er glæden stor, da lokale og medlemmer nu kan støtte foreningen uden ekstra omkostninger, efter at en ny sponsoraftale med energiselskabet OK er blevet underskrevet. Formanden håber, at den nye aftale betyder flere medlemmer.

Paintball forbinder de fleste nok med polterabend eller en firmaudflugt, men hos Odense Paintball findes turneringshold, der træner flere gange om ugen.

“Det er en lille nichesport, som ikke mange kender til. Den er desværre også relativ dyr at dyrke, lyder det fra Daniel Fonnes, som er formand og træner.

Han glæder sig derfor over, at Odense Paintball Forening har underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK.

“Aftalen betyder meget for os, da vi anser det for en blåstempling af paintball som sport. Vi kommer nu til at kunne støtte nybegynderne bedre, da vi vil kunne købe mere udstyr, som de kan låne,” siger han.

Sådan støttes spillerne
Aftalen er simpel. Man kan støtte foreningen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten.

Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Odense Paintball Forenings sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Foreningen får 5 øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere 5 øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte spillerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter brændstof.

Daniel Fonnes håber også, at den nye sponsoraftale kan være med til at sætte mere fokus på paintball som sport.

“Vores sport har noget helt unikt, da alle spiller på lige fod uanset køn og alder. Her er det ens niveau, der afgør, hvem man dyster mod. Vi har både drenge og piger, som træner her. Der er dog et lovkrav, som siger, at man skal være fyldt 16 år for at spille,” siger han.

I Odense Paintball Forening er medlemmerne fra 16 til 53 år.

Lokale aktiviteter er OK
OK er med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Odense Paintball har som mange andre foreninger i Danmark underskrevet en sponsoraftale med energiselskabet OK. Holdene træner flere gange om ugen og deltager i turneringer både i ind- og udland. Foto: Privat fra Odense Paintball.