Hotel Frederik VI får ny hotelchef, og det er Tom Pedersen. Han vil fokusere på de bløde værdier ved hans ankomst til Frederik VI’s Hotel i Odense.

Den nye hotelchef Tom Pedersen er blevet ansat for at kunne sprede lys og varme på hotellet – men også for at kunne skabe mere luksus til de 185 år gamle lokaler. Han trådte til i efteråret og har, som lovet, medbragt tændte lys og bløde værdier, som nu skal lægge sig over stuerne på Hotel Frederik VI’s.

”Jeg vil tænde huset op med lys og varme,” siger Tom Pedersen, som førhen var salgschef på Odense Congress Center. “Vi planlægger en luksuriøs opgradering, som jeg ikke helt kan løfte sløret for endnu”, tilføjer han. Men der skulle være tale om en hel ny type mødelokale.

Allerede nu har Tom Pedersen gennemført et markant stemningsskifte på hotellet. Han savnede blomster og levende lys – nøjagtigt som alle værter gør, når de venter gæster. “Her til vinter har vi lavet et bålsted i Solgården. Det er den slags, som understreger livet og glæden her på stedet”, siger han.

 

tom-pedersen200x150.jpg.ashx