Det er med stor optimisme, at planlægningen af Det Fynske Dyrskue 2020 fortsætter med Sara Ekknud Windell, der nu vil stå i spidsen for Det Fynske Dyrskue som dyrskuechef.
Torsdag den 12. september er første arbejdsdag for Sara Ekknud Windell, når hun tiltræder som dyrskuechef for Det Fynske Dyrskue. Hun kommer fra et job som kulturchef i ODEON i Odense og glæder sig til at tiltræde stillingen.

– Jeg glæder mig helt vildt til komme i gang. Der findes næppe en tradition, som er så kendt på Fyn som Det Fynske Dyrskue. Det er en begivenhed, der har så mange muligheder og et kæmpe potentiale, siger Sara Ekknud og fortsætter. – Vi skal byde hele familien velkommen på dyrskuet – og vi skal vise børn og voksne, hvor mælken og kornet kommer fra. Vi skal have masser af events, en stor og flot udstilling for landbruget og tusindvis af glade gæster på pladsen.

Torben L. Povlsen, bestyrelsesformand for Fynsk Landbrugs Eventforening ser frem til det kommende samarbejde.

– Sara er et kendt ansigt i Odense, og det har været helt væsentligt at finde en dyrskuechef, der er tæt på. Vi glæder os utrolig meget til et godt samarbejde med Sara og resten af holdet bag Det Fynske Dyrskue. Der venter os uden tvivl nogle rigtig gode år fremover, siger han.

Sara til Åbent Landbrug Sara har udover sin tid som kulturchef hos ODEON også tidligere været politisk aktiv i Venstre. Sammen med projektmedarbejder Simone Hansen glæder hun sig til at komme i gang og forventer at åbne for salget af stande snarest muligt.

I første omgang bydes presse, udstillere og samarbejdspartnere ud til en snak, når der er Åbent Landbrug søndag den 15. september.