Vi lever i en tid, hvor der er enormt fokus på global opvarmning, CO2-udslip og miljø generelt. Flere og flere virksomheder bliver derfor opmærksomme på at tilbyde energirigtige og miljøvenlige løsninger, og her går en fynsk VVS-virksomhed i front.

Foto: VVS Ekspressen

Vi skal passe på miljøet
Global opvarmning, CO2-udslip og plastik i verdenshavene er temaer, der præger både den politiske agenda, private samtaler og verdensomspændende bekymringer. Der er de senere år kommet stort fokus på, hvordan man som privatperson kan nedbringe sit CO2 udslip og generelt passe bedre på miljøet.

Et stigende salg af elbiler, flere og flere cyklister på gader og stræder samt udskiftning af varmeanlæg, belysning, energi mm. til mere miljøvenlige løsninger, tyder på, at vi generelt er opsatte på at gøre noget ved problemet.

Flere og flere virksomheder og forhandlere af varme- og energiløsninger er da også gået ind i kampen om at give en hjælpende hånd til miljøet. Her går den fynske virksomhed VVS Ekspressen i front ved at tilbyde miljøvenlige og energivenlige løsninger til både private og erhvervsdrivende.

Specialister i energiløsninger, der giver mening
En lyst til at blive selvstændig og drive et professionelt og effektivt VVS-firma var startskuddet til grundlæggelsen af VVS Ekspressen i 2001. De sidste 17 år har virksomheden brugt på at opbygge virksomheden til det den er i dag samt at dygtiggøre sig inden for faget. Udover at være yderst kompetente i traditionelle blikkenslageropgaver og VVS-arbejde, har virksomheden bestræbt sig på at dygtiggøre sig inden for energioptimerende og miljørigtige løsninger. Her er det især varmepumper, pillefyr, fjernvarme og naturgas, som VVS Ekspressen fokuserer på og efterhånden kan kalde sig specialister inden for. For dem er løsninger, der er skånsomme i forhold til miljøet og fungerer efter kundernes krav og ønsker det eneste, der giver mening. Via brugervenlige og effektive varmekilder og energikilder, hjælper de kunder med at få installeret løsninger, der både kan give dem økonomiske og energimæssige besparelser uden at tære på samvittigheden over for miljøet – tværtimod.

Kunden i højsædet er nøglen til succes
VVS Ekspressen henvender sig primært til både små og mellemstore kunder bestående af privatpersoner samt mindre og mellemstore erhvervskunder, men tager med glæde også imod større kunder og opgaver. Et tæt, personligt og fleksibelt samarbejde og kommunikation med kunder har vist sig at være nøglen til succes for den fynske virksomhed.

VVS Ekspressen bestræber sig på at imødekomme kundernes ønsker og behov og bruger tid på at skræddersy en individuel og specialtilpasset løsning til hver enkelt kunde. Denne form for kundekommunikation skal sikre, at kunderne står tilbage med et tilfredsstillende resultat og en følelse af at være blevet lyttet til. Derfor går de også højt op i at følge op på deres kunder samt udelukkende at gøre brug af materialer af høj kvalitet.

Med vægt på energirigtige løsninger, der fungerer samt et højt niveau af kundeservice kører VVS Ekspressen sin virksomhed. Denne metode har gennem de sidste 17 år vist sig at give pote, og virksomheden har efterhånden tiltrukket sig en kundeskare over store dele af Fyn.