Smagen af rå lakrids i magisk kombination med frisk agurk vil gøre denne særlige cocktail til din nye favorit i drinksbaren. Det skriver Hendricks´s Gin i en pressemeddelse. Med inspiration fra nordiske smage har den internationale bartender Humberto Marques, ejer af Curfew Cocktailbar på Vesterbro, udformet denne velsmagende cocktail ”Unfaithful”, som i samspil med Hendrick’s Gins karakteristiske friskhed og blomsteraroma sender smagsløgene på guddommelig oplevelsesrejse. Prøv cocktailen på Curfew Cocktailbar, eller lav den selv derhjemme og imponer gæsterne nytårsaften.

Lakrids og agurk
Cocktailens nuancerede smag består af en kombination af lakrids og agurk. Et magisk miks, som både smager godt og skaber velbehag i kroppen.

”Unfaithful”
Det skal du bruge:
5 cl Hendricks gin
2 cl agurk juice
1 cl Cointreau
3 cl frisk presset citron juice lime saft
2 cl honning
1/2 ske af rå lakridspulver fra Johan Bülow

Sådan gør du:
Bland alle ingredienser i en cocktailmikser, ryst grundigt og si i et cocktailglas. Hvis du skal imponere lidt ekstra, så placer et stykke brændende lakridsrod på toppen af glasset for at tilføre en opsigtsvækkende, rå finesse.

Om Hendrick’s Gin
Hendrick’s Gin er en premium gin, der destilleres i Skotland. Der laves kun 500 liter ad gangen og ud over at være destilleret på mere traditionelle botanicals som enebær og hyldeblomst, er den også indgydet med roser og agurk. Det giver ginen den karakteristiske friskhed og en dejlig blomsteraroma. Hendrick’s Gin destilleres i en kombination af to forskellige typer af kobberkedler, der i samspil frembringer en guddommelig, blød gin med den perfekte balance af karakterfuld og subtil smag.

Curfew Cocktailbar på Vesterbro
På Vesterbro findes den skjulte og meget anerkendte perle Curfew Cocktailbar. Curfew åbnede tilbage i 2015 af portugesiske Humberto Marques, der i over to årtier har serveret cocktails verden over. I 2012 blev hans cocktail ”Unfaithful” anerkendt i bogen ”101 Best cocktails of 2012” af Gary Reagan.

Indretningen hos Curfew Cocktailbar er moderne med et strejf af ekstravagant luksus kombineret med en vintage tidsrejse – helt i Hendrick’s ånd – og den ideelle atmosfære til at nyde en stribe forkælende cocktails. Cocktailudstyret i baren understreger Marques’ store fokus på kvalitet og smag. Som den eneste cocktailbar i verden har Curfew eksempelvis en unik, roterende maskine fra 1900-tallet, som kan røre ingredienserne sammen til en fantastisk Negroni.

For mere information til her.