Under VM uddeler optikerkæden Smarteyes i Odense gratis briller til de 5 første personer, der kommer ind i butikken og viser sine håndboldbilletter til en af Danmarks kampe. Det sker for at sætte fokus på fællesskabet.

I disse dage ruller VM over skærmen, og det skaber glæde, begejstring og fællesskab:
”Håndbold er fantastisk, fordi det kan samle folk på tværs af alder, køn og interesser. Fællesskabet omkring VM i håndbold og de danske håndbolddrenge skaber sammenhold, og det har vi brug for”, lyder det fra butikschef i Smarteyes Odense, Nicholas Mortensen.

Som sponsor og leverandør af optik de danske håndboldlandshold, bakker Smarteyes i Odense op om de danske drenge ved at uddele gratis briller til de 5 første, der kommer ind i butikken og viser deres håndbold-billetter:

”De danske drenge skal have opbakning! Derfor giver vi gratis briller til de første 5, der kommer ind i butikken på Kongensgade og viser deres håndbold-billetter til en af Danmarks kampe under VM. Dem, der kommer ind med deres håndbold-billetter, men som ikke får en gratis brille, giver vi en gratis synsprøve, sådan at alle kan se godt, når de skal heppe på de danske drenge”, lyder det afsluttende fra butikschef, Nicholas Mortensen.

Pressefoto
Pressefoto