Den 25.-27. maj vil der blive afholdt Havnekulturfestival på Odense havn for 13. år i træk. Havnekulturfestivalen 2018 byder traditionen tro på en masse aktiviteter for alle aldersgrupper. Et bredt program, hvor udøvere og kunstnere fra hele landet har mulighed for at præsentere deres kulturelle passion til de omtrent 30.000 årlige publikummer.

Det fulde program til Odense Havnekulturfestival 2018 er offentliggjort, og igen i år byder det på oplevelser for folk i alle aldre. De musikalske indslag på årets festival rangerer bredt, næsten så alle blandt publikum får en personaliseret koncertoplevelse. Musikprogrammet byder på alt fra Aura og Moody, med en blanding af pop og R’n’B sommertoner til det solskinshungrende publikum, The Sandmen og Young Flowers, til det modne og rockede publikum og en optræden fra hele Danmarks cirkus prinsesse, Motor Mille, til de yngste. Derudover bliver der spillet metal, hiphop, rap mm. på de fire forskellige scener, hvor alle koncerterne kan opleves gratis.

Foto: Odense Havnekulturfestival

Men det er ikke det hele, for der er endnu flere gode nyheder til festivalgæsterne på Havnekulturfestivalen. Efter at have været lukket i lidt over en måned, når havnebadet lige præcis at åbne før festivalen begynder. Havnebadet åbner torsdag d. 24. maj kl. 18, og vil under festivalen være åbent for de vandglade blandt publikum.

Modige gæster
I årets program er der masser af muligheder for at prøve noget nyt, skubbe grænser, gå i dialog og på opdagelse. Derfor opfordres alle til at gå på eventyr i alle festivalens forskellige afkroge og fortællinger. Man finder alt fra dristige streetaktiviteter til oplysende og indlevende kunst, og nyskabende musikalske indslag. Måske bungy jump skal prøves for første gang i dit liv, måske for 10’ende gang.

Festivalleder Maria Friis:
“Det er helt nyt for os at have et tema på Havnekulturfestivalen, så det bliver sjovt at se hvordan alle aktørerne tager temaet MOD til sig og formidler det. Jeg glæder mig også til at se om publikum tør kaste sig ud i nogle af de lidt mere grænseoverskridende indslag i programmet.”

Det trykte program kan findes rundt omkring i Odense by, så tag på skattejagt eller hent dit program direkte i Ungdomshuset på Nørregade.

Programmet kan også findes digitalt her: havnekulturfestival.dk/program2018