Direktør for Hans Christian Andersen Airport har fået nyt job, skriver Odense Kommune i en pressemeddelelse. Direktør for Hans Christian Andersen Airport Christian Berg stopper den 1. marts 2016 og tiltræder som Lufthavnschef i Sønderborg Lufthavn.

– Vi har lagt en meget ambitiøs strategi for Hans Christian Andersen Airport, som Christian Berg har leveret et rigtig godt stykke arbejde til i de sidste to et halvt år, hvor lufthavnen både har formået at fordoble passagertilvæksten og er blevet omdrejningspunkt for droneudviklingen. Det er en markant udvikling, og jeg vil gerne på vegne af bestyrelsen takke Christian for den store indsats og ønske ham held og lykke i det nye job. Vi går nu i gang med at rekruttere en ny direktør, som kan fortsætte den positive udvikling, siger stadsdirektør Stefan Birkebjerg.

For Christian Berg har det været en spændende tid i Hans Christian Andersen Airport:
– Der skal ikke herske tvivl om, at jeg synes, det har været en meget ambitiøs og spændende opgave, jeg har arbejdet med i Hans Christian Andersen Airport. Lufthavnens positive udvikling er et klart signal om, at her er gang i noget rigtigt. Når jeg nu alligevel forlader posten, hænger det sammen med en lyst til nye udfordringer, fortæller han.

Christian Berg har været direktør for Hans Christian Andersen Airport siden 1. november 2013. Stillingen som direktør for Hans Christian Andersen Airport vil blive slået op hurtigst muligt.