Kom med til Shakespeares kostelige komedie om begærets veje, og vildveje, på Odense Teater.

Under et dramatisk skibbrud bliver tvillingerne Sebastian og Viola væk fra hinanden. Viola bliver skyllet i land ved Illyriens kyst og er overbevist om, at hendes bror er druknet. Hun forklæder sig som mand og søger tjeneste hos hertugen Orsino, som hun straks forelsker sig i. Men det er ikke en lykkelig forelskelse. Orsino er nemlig dybt og ulykkeligt forelsket i en anden: Grevinden Olivia. Olivia vil dog ikke vide af ham. Alligevel sender Orsino desperat Viola afsted med kærlighedsbud og med kvindelist i forklædning lykkes det hende at afvæbne Olivia, der forelsker sig mere og mere i den unge tjener(inde).

Kærlighedsintrigerne og de forvirrede følelser får frit spil, godt hjulpet på vej af de forelskedes farverige omverden, der er befolket af skønne karakterer som den forelskede tjener Malvolio og de ret så fordrukne svirebrødre – adelsmanden Andreas Blegnæb og hans tjener, Tobias Hikke.

Med Helligtrekongersaften puster Odense Teater nyt liv i William Shakespeares kærlighedskomedie. Der er komponeret nye sange til forestillingen af de to unge stortalenter Adi Zukanovic og Bisse (Thorbjørn Radisch Bredkjær). Sidstnævnte spiller også rollen som narren Feste, der synger og underholder ved grevinde Olivias hof.

Glæd dig til en forestilling fuld af forviklinger og forvekslinger, der både binder hjertebånd og vækker lattermuskler.

For mere information klik her.

Foto: ABW