HTX-elever fra Odense indtog Novo Nordisk

Mandag d. 12. november besøgte godt 50 gymnasieelever fra Odense Tekniske Gymnasium Novo Nordisk i Kalundborg. Eleverne fik et indblik i nogle af uddannelsesmulighederne, som Biotekbyen Kalundborg tilbyder, herunder uddannelsen til diplomingeniør i bioteknologi, og de fik lov til at komme helt tæt på produktionen hos Novo Nordisk ved en rundtur i verdens største insulinfabrik.

Formålet med dagen var at gøre de studerende opmærksomme på de mange muligheder, som Kalundborg, og herunder Novo Nordisk, kan tilbyde de unge i fremtiden, når de er færdige på gymnasiet. Hos Novo Nordisk Kalundborg får man mulighed for at opbygge en karriere blandt dygtige fagfolk i en hurtigt voksende og succesfuld virksomhed med mere end 3.500 Novo Nordisk medarbejdere.

Novo Nordisk i Kalundborg har et meget tæt samarbejde med Professionshøjskolen Absalons uddannelse i bioteknologi, som åbnede i byen i 2017, og derfor fik de unge også introduktion til uddannelsesmuligheder, det helt unikke og tætte biotekmiljø i Kalundborg og ikke mindst de mange (job-)sikre karriereveje med uddannelsen, som er spot-on, hvis man interesserer sig for matematik, kemi og bioteknologi på HTX.

HTX-elever fra Odense på rundtur hos Novo Nordisk
HTX-elever fra Odense på rundtur hos Novo Nordisk