Lørdagens musikalske hovedbidrag på Odense Havnekulturfestival 2017 består af storslået pop og humoristisk spillemandsrock.

Der er lagt op til et brag af en koncert, når Ida Corr gæster Havnekulturfestivalens store scene i slutningen af maj. Ida Corr, der er kendt fra en række TV-optrædener, blandt andet som X Factor-dommer og fra Toppen af Poppen, er en alsidig sangerinde og sangskriver. Hun bevæger sig ubesværet mellem pop, soul, R&B og endda house med kæmpehittet Let Me Think About It fra 2007. Før solokarrieren for alvor tog fart, samarbejdede hun med andre orkestre og solister, fx Sanne Salomonsen, Gnags, Rasmus Nøhr og Kato.

Til at varme op for Ida Corr, har festivalen skaffet Bo Evers. Evers underviser til daglig i biologi, men brød pludseligt igennem med den underfundige og poetiske landeplage Fred i 2014. Hans markante stemme og morsomt bidende tekstunivers gør hans dansksprogede spillemandsrock til noget unikt, noget man ikke kan lade være at synge med på.

Havnekulturfestivalen har en stærk tradition for at præsentere et varieret musikprogram. Ida Corr og Bo Evers spiller fra samme scene på Havnepladsen, hvor bands som Savage Rose, Dúné, Magtens Korridorer, The Blue Van, Carpark North har spillet tidligere år. Det er 12. år i træk at Odense Havnekulturfestival afholdes.

Om koncerterne
Sted: Havnepladsen, Odense Havn.
Dato: Lørdag d. 27. maj 2017
Tid: Bo Evers kl. 20-21, Ida Corr kl. 22-23
Entré: GRATIS

Om Havnekulturfestivalen
Dato: 26.-28. maj 2017
Anslået 25.000 gæster
Entré til hele festivalen: GRATIS