Lokale bilister har nu mulighed for at støtte Idrætsforening Stjernen, hver gang bilen tankes – helt uden at det koster ekstra.

Den nye aftale betyder, at det er bilisterne, der afgør, hvor mange penge Idrætsforeningen Stjernen får til klubkassen. 

Formentlig vil der komme endnu flere stjernestunder i Idrætsforening Stjernen fremover. I hvert fald har idrætsforeningen indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK, som giver økonomisk medvind til foreningsarbejdet.

Aftalen går i al sin enkelhed ud på, at bilister kan støtte IF Stjernen med 5 øre for hver liter, der tankes hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, som betaler støtten. Man skal bare huske at melde sit OK Benzinkort til Idrætsforening Stjernens sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Spiller en rolle lokalt

OK er ofte med på banen, når flere af Danmarks bedste sportsudøvere kæmper for guld. Men støtten går ikke kun til eliten. I en lang årrække har OK også støttet lokalsporten, da virksomhedens tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet. Derfor har det virket naturligt for OK at støtte lokalsporten.

“Lige nu har mere end 1.600 foreninger over hele landet en sponsoraftale med OK. Sponsorkronerne bliver omsat til mange gode oplevelser i klubber og foreninger og hjælper med til, at børn og unge har mulighed for at dyrke idræt, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.