Smartyes skriver bl.a. dette i sin pressemeddelelse om Non-Violence kollektionen:

Smarteyes nye Non-Violence kollektion er et tilbageblik på 1970’ernes ikoniske designsprog og farver. For hver brille, der bliver solgt fra kollektionen, doneres 5 euro til Non-Violence Projects arbejde for en fredeligere fremtid. Et samarbejde, hvor Smarteyes-kunder indtil nu har skænket mere end 4 mio. kr. til organisationen.

Brillekollektionen Non-Violence Collection er en hyldest til 70’ernes dristige livsstil med inspiration fra datidens byliv – med et selvsikkert udtryk i både designsprog og brillenavne. De syv briller byder på fantastiske former, fede linjer og en farvepalet med tydelig inspiration fra 70’erne. Hver model er opkaldt efter årtiets største slangudtryk – såsom Right on! Blazin! Og Feel tha funk! ”70’erne er en ekstremt generøs periode med hensyn til både formsprog og design, hvilket inspirerede os til at udvikle syv tidstypiske modeller med et lille ekstra touch til både hende og ham”, lyder det fra Pernilla Algede, Creative Director hos Smarteyes, der fortsætter:

Pressefoto: Smarteyes
Valkyrian, foto: Smarteyes

”Præcis som i 70’erne, er det lige nu utrolig hot med markerede briller og dristige linjer. For at opnå det perfekte 70’er look anbefaler jeg svagt tonede glas i matchende farve – det vil være fab!”

Mere end 4 mio. til Non-Violence arbejde for fred Optikerkæden Smarteyes har samarbejdet med organisationen Non-Violence Project siden 2016. Samarbejdet har resulteret i seks brillekollektioner og mere end 4 mio. kr. til Non-Violence arbejde med at fremme uddannelse i fredelig konflikthåndtering til børn og unge verden over.

Non-Violence Collection findes lige nu i alle Smarteyes-butikker landet over. Frem til den 16. februar får du stel til 100 kr., når du køber flerstyrkeglas. Det betyder, at du får en flerstyrkebrille til kun 2.100 kr. Bruger du enkeltstyrkebriller får du 50% på hele brillen, hvilket betyder, at du får en enkeltstyrkebrille for kun 725 kr. Alle briller hos Smarteyes er inklusiv antirefleksbehandling, hærdning og tynde, lette glas. Flerstyrkebrillerne er desuden med glidende overgang og bredt læsefelt.

Se mere:
Non Violence Collection
Tilbud